Visninger: 35

Hvordan lage wok med nudler

sausen. Rengjør og varm opp wokpannen igjen med 1 ss soyaolje. Og om ikke du har mange forskjellige grønnsaker så spiller ikke det noen rolle her, bare bruk mer av det du har. Disse oppskriftene skal være relativt enkle å lage og ikke koste all verdens. Tilsett bønnespirer, ingefær og hvitløk til slutt. Varm opp en wokpanne med 1 ss soyaolje og fres kyllingstrimlene. Pass på at de ikke brenner, rør derfor innimellom. 2 minutter mens du rører i wokpannen. Kok til nudlene løser seg opp og la det så koke i ytterligere 30 sekunder. Det samme gjelder i grunnen grønnsakene. Så er det opp i med grønnkål og sukkererter. Dryss leire over sesamfrø, og server. Hva som gjør denne retten spesiell spør du kanskje? Fres grønnsakene myke i litt olje.

Hvordan lage wok med nudler. Pubg inventory lag

Er du så heldig og har rester kan du pakke de bort. Grønnsaker hvordan og en spicy dressing, sette i kjøleskapet og spise til lunsj dagen etter. Varm altså opp stekepannen din først. Stek løken på høy varme til de begynner å bli myke.

En mild og god wok med biffstrimler, nudler og sprø grønnsaker.En rask og spennende rett som hele familien vil like.Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler.


Ha opp i en spiseskje eller to av nudelvannet. Men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker. Delt i to 500 g nudler. Ja 4 2 ss olje ikea 4 stk kyllingfileter. Drikke som passer til denne oppskriften 85 Poeng. Synes du prizes det trenger mer salt har du i mer soyasaus. Den er veldig tilpassningsdyktig mao bruk det du har av ingredienser og du kan spise med pinner. Dette er også en oppskrift jeg tagger med studentmat. Nudlene gir retten fylde, agurk og squash, vel.

Vask, rens og skjær brokkoli i buketter, gulrot og paprika i strimler, sjampinjong i båter og finsnitt vårløken.Er den for spicy har du i mer honning, er den for lite spicy har du i mer chilisaus.Det gir alltid plusspoeng i min bok.