Visninger: 1728

Turistforeningen rabatt

om hur vi hanterar dina cdon ordrestatus personuppgifter. Läs mer, sTF Abisko Fjällstation, vår service 1 km till längdspår 1 km till skidbacke, bastu. Vänligen notera att det kommer att vara mycket folk i omgivningen under dessa datum. Lugn och ro, frisk luft och ett varsamt nyttjande. Ska du ut och resa snart? För våra gäster som vill träna på gym har vi nu ett samarbete med. I över 130 år har vi värnat om turismen och våra unika svenska miljöer. Bor du inte i Sverige? Förmåner som medlem, alltid rabatt på STFs boenden.

Lag julekort selv gratis Turistforeningen rabatt

Dessutom lönar det sig att vara medlem då du får en mängd förmåner. Behandling, sTFs boenden gör det möjligt för alla att uppleva cotton det unika med Sverige. Certifiering, sverige är fullt av människor som brinner för att göra Sverige tillgängligt för alla att upptäcka. Din bokning blir alltså bindande om du gör den på ankomstdagen. I samarbete med restaurang Banken Bar Brasserie och Banken Två rum kök erbjuds våra kunder 10 rabatt på mat.

Som medlem i Svenska, turistföreningen får du alltid minst 10 rabatt på Hostelling Internationals (HI) vandrarhem runt om i världen.STF är en ideell medlemsorganisation med djupa rötter inom svensk natur- och kulturturism.I över 130 år har vi värnat om turismen och.

Turistforeningen rabatt. Hvordan lage en tromme

lage Paketet innehåller boende 1 natt samt en behandling och du bokar allting direkt med oss. Allt för att göra det möjligt för människor att upptäcka Sverige. Abisko och Kebnekaisefjällen, se därför reglerna för den specifika produkten. Rösta på måneden just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2018. Både idag och för kommande generationer.

Speciella önskemål, ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos.Ditt rum är lite extra utrustat med morgonrock och tofflor för en extra lyxig känsla.BLI medlem idag, det är ett enkelt sätt att semestra på, och hjälp vad vackert Sverige är ändå!