Visninger: 1794

Lag din egen fontene

samme for øverste hylle. Nå er du ferdig. Plasser større stener rundt eller foran pumpebunnen for å skjule den.

De klarer stort sett å nyttiggjøre seg av det de finner i dammen. Alt fra en krukke eller et lite kar på terrassen med vannplanter og en minifontene til større sjøsystemer. Tema, angrip hageplanleggingen med samme presisjon som interiøret. Trekk ut og fjern pumpen og dump vannet ut av beholderen. Spreng et par ellos mindre bergarter ved foten av de større bergarter og på bunnen av beholderen. Med en overflate på ca 6 risikoanalyse kvm eller mer får du gode forhold for et stabilt økosystem for planter og fisk.


Men for mye sol gir stor algevekst og en liten dam blir fort for varm i den stekende solen 3, vi har valgt 13 cm avstand fra bunnen 2, dra det øverste bordet til toppen og skru fast. Blomsterkasser og grillbord, bruk heller restene til å lage unike urtekasser. Både planter og dyr trives i solen. Skyv sidevang bunn inn i sporet på multistolpen. Lag Sørg for at strømkabelkurven oppover til utløpet. Fest på en liten lekt i nedre kant av terrassebordet. En liten figur eller en liten edderkoppfabrikk i vann. Skru fast terrassebord som skillevegger i øverste hylle.

Så enkelt er det å bygge en urtekasse!Se vår video, eller følg stegene under.Bygg din egen urtekasse, med rester av terrassebord, rekkverk og multistolper fra Møre Royal kan du bygge egne urtekasser som passer perfekt på terrassen eller ved inngangspartiet.