Hva lage til middag

Visninger: 355

Hvordan lage hull i egg

Bånd, blonder, knapper, perler, sytråd, glitter og blomster passer bra til dekorering. Eller hva med å lage et dekorativt oppheng av de ferdige pyntede eggene? Rødbet rød farge, spinat grønn farge, blåbær lilla farge. Kokkens tips: Bruk gjerne eggene som er igjen til å lage noe godt! 3) For litt ekstra pynt kan man tre perler og knapper på tråden. Eggblåsing, før eggene skal males og dekoreres må innholdet blåses. . Da går de ikke så lett i stykker når de skal males. Dette gjør man for å ikke risikere at det begynner å lukte råttent. Mengden vann og hvor mye man bruker av den forskjellige råvaren bestemmer intensiteten på fargen. Gjør klar egg til påskekunsten! 1)Fest en tråd til en liten bit av en fyrstikk som man så fører ned gjennom hullet i egget. Plukke en morsom form, som en blomst eller et hjerte. Denne sjarmerende dansken viser deg hvordan du blåser påskeegg. Stikk hull med en nål i begge ender av egget. Hvordan measurements lage en kjærlighetsbombe. Gjør klar egg til påskekunsten!

Her ser du hvordan du blåser ut egg. Hardkok eggene spill 4 Sett munnen mot hullet på den ene siden og blås ut innholdet i egget. Dette kan kjøpes på apoteket, husk at det er viktig å få hull på eggeplommen med nålen da blir det enklere å blåse ut innholdet. La skallene tørke før du begynner å male 1 Sett egget i kartongen slik at det står stødig. Tre egget på en tynn pinne for å få det til å stå stødig for eksempel en grillpinne. En annen gode idé er å skrive hyggelige hilsener på eggene. Da blir det lettere å ha kontroll når du maler. Dekk til begge hullene og rist hardt på egget. Forberedelser, hold fingrene foran hullene og rist egget.

Hvordan lage egg i Toast.Bruk en cookie cutter for å skjære et hull i midten av en brødskive.


Hvordan lage eddik. Lage hakkede tomater selv

Nudler med lags Hvordan lage hull i egg

Husk å være forsiktig, her er oppskriften, vær kreativ med pynting av egg og bruk det du har i huset. Hold det ene hullet i egget ned i såpevann og sug inn litt. Sett farge på eggene, en komposisjon av tulipaner og påskeegg i et flettet kurv er fint interiør som setter stemningen i hytta. Pynting OG dekorering, hva med å skrive navnene til de rundt bordet på påskeeggene. Rist egget slik at det blir vasket inni og blås ut såpevannet. Pass på at du stikker så langt inn at plommen også går i stykker. Fint tips, og gjør det samme på motsatt side hvordan lage hull i egg av egget. Konditorfarge fungerer også utmerket for å sette farge på eggene. Sett egget til tørk, hvordan lage hull i egg og egget er klart til malingeller oppheng. Morsomt triks, kopiér følgende kode og lim inn der du vil vise videoen 4928 visninger 5 Bruk så en sprøyte uten nål til å skylle det tomme skallet med såpevann.