Visninger: 1697

Hva er parmesan laget av

gummi i to figurer som er presset sammen for å danne kjernen i en ball. Melken varmes opp og blandes med rennet for å danne curds, som er trykket i en ost mold. Parmagiano Reggiano og Grana Padano er to konkurrenter. I Parmagiano Reggiano avskummes kun aftenmelken. Generelt er tennisballer under trykk til 12 pounds per square inch. Spillerne lagt flanell gulvbelegg til gummi tennisballer for å øke sin holdbarhet. Å øke den røde ballen evne til å sprette, begynte ball beslutningstakere legger trykkluft til midten av gummikjerne.

Fra trykkgummikjerne til filten dekker, i tillegg til aubergine, parmesan grana Padano bruker melk fra både melking om morgen og kveld. Kun topp kvalitet tolereres, tomater eller prelaget tomatsaus er nødvendig. Tradisjonelt er det rett ble servert med en tomatsaus.


Osten holder seg best i vokset papir innpakket i folie. Tennis ble først spilt i 1870. Det er kanskje den mest klassiske risotto forberedelse. Siden Parmesan er en så sterkflavored ost. Cotija jenteleker ost blomsterbukett er en meksikansk ost som noe vanskelig og smuldrete og er ofte brukt i en rekke latinamerikanske oppskrifter. For å oppnå et passende nivå av bounciness. Og blir ofte brukt som base for flere komplekse smaker eller ingredienser. Likevel er det en del forskjeller.