Visninger: 1148

Hvordan lage perfekt kalkun

i minst 20 minutter før du skjærer den opp. Å legge urter og margarin under skinnet gjør også at du unngår tørt kjøtt. Det beste tilbehøret til kalkun - Når man skal lage mat til mange, er det lurt å lage stuffing og annet tilbehør dagen før, anbefaler Westerby. Stuffing lager du ved å tørke brødbiter uten skorpe på lav varme i ovnen slik at de blir knusktørre. Derfor må du aldri kaste innmaten. La kraften koke i 1-2 timer.

Hvordan lage perfekt kalkun

30 minutter pr kg ved 160 grader. For å kontrollere at kalkunen er stekt kan du stikke en spiss kniv lage inn ved lårfestet. Oppskriften på Nancys nydelige kalkunsandwich finner du her. Da er den antakelig tint over natten. Kokte grønnsaker og poteter, hvis du ikke får tak i det kan du fint erstatte tranebær med tyttebær.

(Video fra 2004) Ole Martin Alfsen ved Gastronomisk institutt viser deg hvordan du får perfekt kalkun.Lær å lage den perfekte kalkunmiddagen med denne oppskriftene.Du får også forslag til kalkunstuffing og saus som passer til.

Nancy Sandmæl vokste opp i California. Tips, da slipper du å være redd for bonuskode å søle fett på festklærne dine. Og kalkunen får den hviletiden den har marit godt av før oppskjæring.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.Vi anbefaler 1/2 times steketid per kilo.Stekes i ovnen i cirka en time på 180 grader, til kjernetemperaturen er på 68 grader.