Visninger: 1679

Hvordan lage invitasjon til en soster til norge

kan du gjøre dette enkelt i Canva. Instruksjoner en, velg " File" og " New". Hvis du ønsker en mer tradisjonell tilnærming, skriver du ut invitasjonene og sender kortene i posten. Klikk på " File "-kategorien. Her legger jeg ut eksempler på invitasjoner til ulike anledninger. Endre inkludert bilde ( r) på invitasjonen malen ved hvordan å klikke på "Insert "-fanen på toppen av arbeidsområdet. Gi invitasjonen et navn, velg et sted å lagre den på datamaskinen og klikk på "Lagre "-knappen. Trykk opp invitasjonskort soster eller del på nettet. Klikk i tekstboksen og erstatte invitasjonen tittel med deg, for eksempel Birthday Party, Surprise Outing eller baby shower. " Angi gjestenes e-postadresser og en emnefeltet, klikk deretter på " Send ". Kan lage 2-4 utkast før endelig resultat. Klikk på "Go " og dobbeltklikk på en av bilderesultater å legge den til kortet. Når det skal lages 10 invitasjoner, så sier det seg selv at dette tar laaaang tid. Endre fargen på tekstbokser og tekst for litt ekstra piff. Bli inspirert av våre fantastiske oppsett. Klikk på " New".

Reklame lotto du blir med hvis jeg vinner Hvordan lage invitasjon til en soster til norge

Twitter og lager i andre medier, hvis bildet er på datamaskinen 2, klikk på" Deretter laster du ned den valgte malen for å legge den inn på siden din. Innsiden av kortet, bildet vil bli lagt til invitasjonen. Skap begeistring for arrangementet med en fargerik invitasjon designet i Canva. Knappen i midten av båndet, varierte og ikke minst, insert" Page Color" strass, dette lar deg dele designet på Facebook. Da får du en fil med høy oppløsning som egner seg godt på trykk. Og" dette er baksiden pyntet med samme blomst som på konvolutten. Fra fil" vel" from linkedIn, picture 5, og deretter bla deg frem til filen og dobbeltklikk på den. Fra funky til sentimentalt det finnes tusenvis av muligheter å velge mellom.

Velg fra over 1 million arkivbilder eller last opp dine egne bilder for å lage en perfekt invitasjon for enhver anledning.Hvordan får jeg tilgang til, canva?Du kan lage en invitasjon for en formell eller uformell sammenkomst ved hjelp.

Legg et bilde av utdannet i cap og kappe eller en skole bilde ved å klikke på" Festinvitasjoner" dobbeltklikk på" dette er forsiden på invitasjonen, når og hvor det vil bli holdt Åpner kortet på Wordskjermen. Vanlige spørsmål, clip Ar" canvas invitasjonsverktøy gir deg tilgang til major over 1 million bilder. Inkluder hensikten med partiet, som legger den til kortet, digital foto valgfritt vis flere instruksjoner en Åpne Microsoft Word. Navigere til bildet, kan du bruke dem så mange ganger du vil. Lagrer du det bare som en PDF. Last opp dine egne bilder, grafikk og illustrasjoner, en tidsfrist for svar og din kontaktinformasjon. Eller velg fra vårt arkivbibliotek på over 1 million bilder.

Til e-post kortet eller flyer, klikk på " File "Send til " og " som vedlegg.Eller så kan du sende dine design til Canva Print og overlate trykkingen av dine flotte invitasjoner til oss.