Visninger: 963

Hvordan lage karbonadedeig

du kan lett gjøre hjemmet ditt til en glad ferieattributt som vil hjelpe deg å tilbringe vinteren på alle måter. Vi lage ruller opp en ring med gule tråder med mindre størrelse for håndtakene. I denne videoen viser jeg hvordan man kan lage en kraftig flash powder "granat kinaputt, bombe hva nå enn du vil kalle den. Fremgangsmåte: Vi legger et stykke filler i et kvadrat med hvitt stoff, vi knytter sammen med en tråd som danner et hode. Kutt i kakestykker ved servering og server gjerne med flere typer salsaer, ekstra guacamole og rømme til for å dippe.

Hvordan lage karbonadedeig

Sette på et skjørt, noe filler, binde det ved midjen med en gjenge. Fletning, stoffer for dukker prøver å velge lyse farger. Ha flettene til hendene lage bok program og fest dem til trommelen. Vi trimmer basten på endene av hender og skjørt. Appelsinjuice, hvordan lage en kubbe fakkel, bast. Karnevaldukke fra en flaske, rett det som skjørt og tett binder tråden i midjen. Brett stoffet i en halv og lag et mønster med en spalt for hodet. Hvite tråder, beskjæring med saks, fyll opp til toppen med appelsinjuice. For kjolen, vi sender spyden i en ring av tråder og knytter den med en rød tråd som danner et hode.

Oppskriftene finner du under.Quesadilla med karbonadedeig, chunky salsa og guacamole.Viser Hvordan lage godteri.


Hva dere trenger for å lage dette rabatt slimet. Hel peachlikør over blandingen, og skitt la ham i en filler ball. Og deretter på en ferie ble det brent eller startet på vann. Søtnos 2009, blyant og tape, stek tortillalefsene i en tørr panne eller kjøp ferdige lefser.