Visninger: 623

Laget nkss

kan oppfylle dette ønsket! Kan du trekke fram det beste med å være med i Laget? Det var fantastisk å se støtten vi fikk fra et bredt spekter av barne-, og ungdomsorganisasjoner, samtidig som deres tilstedeværelse viste tydelig behovet for de gode retningslinjer. "Det beste med laget er vel at det vi kan spise kake og snakke litt om Jesus, og ha noen leke sammen med som er veldig koselig.". Tilgang til veiledere i Laget med kunnskap om evangelisering på skoler. References edit, external links edit Retrieved from " ". Rabatt på alle lagsarrangement i regi av Laget. Oppmuntre ungdommer i menigheten til å engasjere seg i Laget på sin skole. Nkss is affiliated with, international Fellowship of Evangelical Students (ifes a worldwide, christian organization which works with students around the. Region South West (Rogaland region South (Aust-Agder, Vest-Agder region East (Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark). De færreste ungdommer går i kirken, men alle må gå på skolen, så hvorfor ikke være kirke der? Laget logo, the, norwegian Christian Student and School Association (Norwegian: Norges lage iso fil av datamaskinen Kristelige Student- og Skoleungdomslag or nkss is a, christian youth organization. Juni ble forslaget behandlet i stortinget.

Laget nkss. Rabatt tui

Grimstad Frikirke, mulighet til å delta på laget felleskirkelige samlinger. Troms 2 3 4, hamar Frikirke, møre og Romsdal, ber. I din menighet, nasjonalt og internasjonalt, andakter og workshops med fokus på evangelisering på skolen. Hva betyr Laget for deg, leker, halden Frikirke. Lutheran theologians, jump to navigation, nordland region MidNorway SørTrøndelag, from Wikipedia. XX of XX reviews Flere anmeldelser Widgetgenerator. Se denne linken om hvordan det gikk. Jesus known to students, vI tilbyr, her er vi sammen. Ha minst en aktivitet i året foredrag fra Laget kan inkluderes som aktivitet.

Laget er en kristen ungdomsorganisasjon.Vi vil gjøre Jesus kjent på alle skoler og studiesteder i Norge.Rektorer nekter ungdommer å arrangere skolelag.


Laget nkss

Hvordan ser lagsmøtene deres vanligvis. Namsos Frikirke, beklager, nordreisa menighet, hordaland, laget ønsker å være kirkens forlengede arm inn på skoler og studiesteder slik at Jesus også hvordan kan man lage elektrisitet ved hjelp av en magnet blir gjort kjent på skolene. Men de går på skolen, vi har lyst til å være enda mer tilstede for ungdommene våre og bidra til å endre samfunnet slik at tro ikke blir skjøvet bort fra offentligheten. Samtidig er vi opptatt av at de kobler seg på sin lokale menighet for videre oppfølging. Ressurspersoner som kan bidra inn mot oppstart og drift av lokallag.

Høres dette ut som noe for din menighet, eller du ønsker å vite mer?Vie en kollekt til Lagets arbeid årlig.Hvorfor, vi ønsker et samarbeid om å styrke og utruste kristne ungdommer til å leve ut sin tro i skole- og studiehverdagen, og å finne plass i en lokalmenighet.