Visninger: 2106

Lage trykk til klær

skolen og på turer. Vi tilbyr også Runde klistremerker, Selvklebende navnelapper, Strykelapper og Transparente etiketter. Hvorfor ikke gi sofaen et personlig preg, eller lage ditt eget bilde-putetrekk på nettet og sende den til noen du er glad. Brett på begge sider (med 10 mm å gå på) - Tåler (koke) vask, renseri og tørketrommel (jersey) - Laserskjæring - Sy dem på for hånd eller med symaskin. Det flotte er at logo eller merkenavn kan plasseres på begge sider av brettet. Med CottonTrends kan du få trykt ditt eget stoffdesign på tekstiler for å lage gardiner, klær, vesker, hatter, møbler, dukker, puter, kostymer, dyner, skjorter, paraplyer, innrammet kunst, bannere og mye, mye mer. Den runde formen passer også i skoene til de minste. Forskjellige diameter - Førsteklasses kvalitet, fulle farger, trykk i full-bleed - Vannfast! Denne pakken med 24 navnelapper med beskyttende overflate gir deg muligheten til å merke dine barnas sko, støvler, gummistøvler, sandaler, joggesko, tøfler og mye mer. Mykt og behagelig å. Trykketjenester for stoff i alle størrelser - Størrelser fra 25 cm - Alle bestillinger er velkomne, også små bestillinger - Alt du trenger å gjøre er å laste opp ditt design og så trykker vi og sender den ut innen 2-3 arbeidsdager. Genialt til barna i ferien! Så enkelt kan du lage personlige trykk på klær. Vaskelappene med anvisninger på er designet for merking av klær, slik at kundene kan ta vare på produktene sine. De henger ut, og blir derfor også kalt fane-etiketter. Merkeetiketter er en perfekt måte å gi dine designerklær, tepper og andre tekstiler et profesjonelt image. Dette er et prisgunstig alternativ i sort/hvitt, stryke- eller klistrelapper. Denne personlige babybodyen kommer med ditt eget budskap og/eller favorittbilde på foran. Gir produktene dine ekstra stil. På denne måten lar du også kundene vite at du fremstiller kvalitet, og dine kreasjoner ser ut som ekte originaler! Har barnas sko kommet bort igjen? Gi tøyet ditt ekstra stil. Hun delte den kule oppskriften med oss i vår store Facebook-gruppe. Lettvint å bruke - Også velegnet til tøy laget av stretch-stoff - Ett sett inneholder 4 x 12 fargerike etiketter med dine initialer eller numrene 1-48, eller 49-96 på osv. Hver pakke inneholder 24 læretiketter.

Selv for små opplag, og med CottonTrends klistrelapper, på til denne måten lar du kundene vite at du fremstiller kvalitet. Våre læretiketter kan fås i ekte lær. Bredden avhenger av lengden på teksten 2 linjer med tekst Tåler koke vask. Sy dem på for hånd eller med symaskin ved å brette endene 12 mm høy. Undertøy, putetrekk med heltrykk, merkelapper i imitert skinn eller merkelapper i vegansk lær. Kan brukes i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Hansker, før du sprayer på klor, renseri og tørketrommel Enkelt å fjerne Lag din egne runde klistremerker.

Har du uansett kapasitet og lyst til å trykke på klær selv, så vil det kanskje være verdt.Standarden for trykk på arbeidsklær og profilklær.Jeg har innimellom vist at jeg har en maskin til å lage trykk til klær.

Lage trykk til klær. Lager nesodden

Legg ditt merkenavn eller logo til disse flotte vintagestil designeretikettene for å gi produktet ditt det lille ekstra. Lag egne klistremerker med valgfritt trykk. Alt du trenger er et plagg du har lyst til å gi et personlig preg. Ditt bilde, enkelt å stryke på med vanlig strykejern Tåler både vasking og tørking. Eller bruk dem for å unngå at barnas klær havner i" Og deretter lage et mønster du liker. Tåler å være i oppvaskmaskin, with tekstiletiketter med fortløpende numre, design eller beskjed trykkes på én side av dette store putetrekket.