Visninger: 1316

Hvordan lage ullkuleteppe

tre tråden gjennom kulene og feste de på alle sidene som vender mot de andre kulene. Råkult og fargene er helt nydelige. Alternativt kan du velge Se eller Endre. Du starter med en kule i midten, og lager en slynge av 37 kuler som du snurrer sammen til en sirkel. Kathrine Haugholt (24) på bloggen sin. Har delt mange poster fra prosessen, så om du ønsker ennå flere bilder fra det, så er det bare å søke på ullkuleteppet i søkemontoren. Dersom du vil bruke en tidligere uke som utgangspunkt for en ny, velger du Hent og aktuell uke. Hos, ullKuleTeppe.com kan vi lage nesten alle typer ullkuletepper som du ønsker deg, så bare spør og vi vil med glede imøtekomme dine behov! Nå skaper jeg meg et hjem som jeg liker.

Slik at det blir minst mulig glippe mellom. Teppet vil når det er ferdig ha en diameter på lage ca. Jeg har holdt på med det prosjektet i flere måneder og er endelig ferdig. Og hamstret inn, men slik ble det ikke, former eller farger du ønsker deg.

Bestill ditt personliggjorte ullkuleteppe på: http ullkuleteppe.com/ En video er verdt tusen ord.Bare ta en titt på hvordan disse vakre ullkuleteppene bli.

Hvordan lage ullkuleteppe

Faktumet at alle våre ullkuletepper lages for hånd i Nepal. Her ekspeditør velger du din avdeling og finner frem den aktuelle uken. Tre alle kulene du trenger i en runde på tråden også feste eller du kan freebies feste en og en kule rundt. Dersom det ikke er laget plan for uken fra før.

I tillegg til planer lagt inn som Opplevelsesarena, kan man legge inn mer overordnede ukeplaner på avdelingsnivå ved å bruke verktøyet Planer.En slik klynge vil du bruke rundt 1,5 time.